På tal om julkort

Gick igenom gamla julbilder här om dagen och tänkte jag skulle visa några. Ibland kan det vara svårt att få till det perfekta julkortet.
 
 
Ganska okej blev nog kortet nedan, men då tycker jag nog att katterna passar bättre på julkort än vad jag gör, hehe. Eller jag? Det är ju en liten tomte på kortet, ganska lik mig är han ju nog ändå. 
 
 
På tal om julkort börjar det bli hög tid att skicka iväg dem. Som vanligt är vi ute i sista minuten. Ännu är korten inte utprintade adresserna är inte uppdaterade. Men vi hinner väl. Frimärken har jag faktiskt köpt och kuvert har vi också. Senast 14.12 ska man visst skicka iväg korten om man vill slippa lite billigare undan och använda julfrimärkena. Eller billigare och billigare. Tyckte de var dyra. De blir dyrare och dyrare för varje år som går, nästa år kostar de säkert 1 euro styck. I år är de ju 90 cent. 2010 var de 55 cent. Inte kanske så dyrt om man bara skickar några kort, men då jag fick ge 40 euro för en bunt med frimärken tyckte åtminstone jag att det var ganska mycket.
 
Visst, man kan välja att inte skicka några kort, men det hör ju till. Nog är det ju ändå trevligare att få ett fint julkort på posten än en god jul hälsning på Facebook. Eller vad tycker du? Är det bara jag som är gammaldags? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0