Julafton 2016

Julafton firades traditionsenligt i Västervik. Vi var samlade allihopa, alla tolv. Vi började med att dricka kaffe och äta en god blåbärspaj som William hade bakat. Sedan hann jag med en liten lekstund på vinden också.
 
 
Mamma hade som vanligt gjort ett fint tomtefat.
 
 
Granen stod så grön och grann i stugan.
 
 
Julstämningen var på topp.
 
 
Klockan fyra var det dags att bänka sig framför Kalle Anka på tv. Efter det dukades all julmat fram och vi åt tills det nästan stod ut genom öronen. Gott var det!
 
 
Lite senare bankade det på dörren. Det var visst tomten och hans ren som kom på besök med en hel hög med julklappar. 
 
 
Då alla hade öppnat sina julklappar var det dags för kaffebjudning nummer två. Johnny hade bakat ostkaka, det var gott med lite hallon ovanpå. Klockan började gå mot nio då vi tackade för oss och åkte vidare. Körde via begravningsplan med ett ljus och sedan en sväng hem, måste ju hämta resterande julklappar. Släppte ut kissona och sedan körde vi vidare till Johnnys föräldrar, där fortsatte julklappsutdelningen. Tomten hittade tyvärr inte ut i år, men vi hade ju redan träffat honom så det gjorde ingenting, hehe. Då klockan var 00.30 hade vi äntligen öppnat alla julklappar och vi kunde bänka oss vid bordet för lite nattmat. Mätta och belåtna kunde vi sedan åka hem igen.
 
Tusen tack för alla fina julklappar!
 

Kommentarer
Postat av: Malena

Jag vill gärna se dina klappar, speciellt om du fick muminporslin. God fortsättning!😊

Svar: Haha! Ja nog kan du väl få se några klappar sen någon dag :).
Caroline

2016-12-25 @ 11:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0