Ett smycke på årsdagen

Jag hade inte förväntat mig att få någon present på vår årsdag igår, så lite överraskad blev jag nog då det stod ett litet paket på frukostbordet. Visserligen måste jag sitta "instängd" i den kalla bastun en stund föregående kväll och fick inte komma ut före jag fick tillåtelse, så ja, något visste jag nog var på gång, hehe.
 
 
Det fanns ett fint muminhalsband i paketet. Har aldrig sett ett sådant förut så minst sagt överraskad blev jag. Det var lite svårt att få någon bra bild på halsbandet, men det är muminpappa och muminmamma som står och håller varandra i hand, så sött! Frågan är nu bara när jag ska våga använda halsbandet, det blir nog bara vid speciella tillfällen tror jag. Det är ju så fint! 
 
Efter jobbet igår for vi nästan direkt till stan. Gick och köpte biljetter till bion på förhand, sen gick vi och åt till Pancho Villa. Ville inte gå till Amarillo denna gång, så då fanns det inte så många andra alternativ. Var verkligen ett bra val av matställe. det var så gott! Jag tog Mexikansk pepparbiff. Biffen var nog den bästa jag ätit på länge, riktigt mör och god. Franskisarna var väl kryddade, nästan lite för mycket kryddade, men bättre det är för lite. Maten fick nästan fullpott, men inte servicen. Vi fick vänta 10 minuter från att vi sa till att vi ville betala tills vi faktiskt fick betala. Så det blev lite bråttom till bion, jag ville ju hinna in via Makuuni och köpa lite tilltugg också. Vi hann dock bra till bion ändå, visserligen hade de flesta gått in i salen och reklamen rullade, men det tog ännu tio minuter till innan filmen började. Vi hade valt att ta "lyx" stolar denna gång, alltså lite bredare stolar med mera plats för benen. Var två euro dyrare, men det var nog riktigt bekvämt. Dessutom fanns det ju plats för drickaflaskan också, det finns det ju inte vid de vanliga stolarna, eller hur? 
 
 
Ni får ännu vänta lite på julklappsbilderna. Allt ligger fortfarande i en stor hög på köksbordet och golvet. har ju knappt varit hemma alls efter jul och har jag varit hemma så har jag ju legat sjuk i soffan och inte orkat göra något. Idag blir det inte heller någon hemma dag, fastän det är min enda lediga dag denna vecka egentligen. Snart susar vi iväg till Tuuri på lite mellandagsrea. Ska bli skoj! Kanske jag hittar några julklappar till nästa jul, hehe, ja man vet aldrig. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0