Gårdsloppis i Gamla-Vasa

Igår ordnades Gårdsloppis i Gamla-Vasa. Vet inte om de ordnat loppis där förut, men i år hade ca 20 gårdar ställt upp. På vissa ställen fick man också köpa kaffe, bulla och till och med mat. Tyvärr började det regna ungefär direkt klockan 12 då loppisen började (vissa ställen hade öppnat redan 11), men regnet avskräckte inte folk, det var många människor i farten ändå. Det gick relativt snabbt att ta sig runt till alla ställen då försäljningsställena var så nära varandra, på en timme hade vi besökt nästan allihopa.
 
 
Vid Gamla Vasa museum fanns det också några försäljare på gården. Vi var in och svängde genom dörren, men det kostade att gå runt i huset så det skippade vi.
 
 
Var intressant att vandra omkring i den gamla stadsdelen, inte så ofta man gör det annars. Fastän jag kör igenom där nästan varje vecka så var det nog många gator som jag aldrig kört på förut. Köpte jag något då? Jo faktiskt, det blev kamerastativ för en tio-lapp, splitternytt var det dessutom. Googlade och såg att det kostar många tior till i butiken. Ett bra köp helt enkelt. Har redan testat det så det fungerar nog bra.
 
Nu får det vara färdig "loppat" för någon dag. Men man vet ju aldrig när jag svänger in via första bästa loppis på väg till eller från jobbet. Tror nästan det får bli någon loppisdag mot slutet av veckan. Måste ju hålla mig "up to date" med utbudet så jag inte missar någon godbit. Jobbar kväll idag och sedan har jag en natt, sedan ledig några dagar och morgonskift lördag samt söndag. Kommande helg firar vi ju villaavslutning, något jag ser framemot i dessa regniga tider. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0