En smaskig hamburgare och en natt på Lillö

Igår hann vi med mycket. På förmiddagen pysslade vi på här hemma. Sedan kom jag på att vi skulle fara på mat till Tesses café. hade sett en bild på dagens mat på Fb och den hamburgaren såg smaskig ut. Var nog godaste hamburgaren vi ätit på länge! Det har blivit mycket skräpmat under den här helgen, men äh, far till gymmet imorgon, hehe. 
 
 
Hade pratat om att åka till Lillö, så det gjorde vi, tog med saker så vi skulle klara kvällen. Jag trimmade lite gräs runt blombänken och gården, Johnny fixade på bryggan. Plötsligt fick jag en idé, varför inte vara över natten? Konstigt nog var Johnny inte svårövertalad. Problemet var att vi inte hade med oss tillräckligt med mat och tandborste hade vi inte heller. Blev att hoppa i bilen och åka till Replot och handla. Kändes nästan som om vi var på tältresa. Roligt att göra lite spontana saker ibland. 
 
 
Bäddade i den ena utdragbara soffan, precis som förr. Några fina dynvar som jag sytt ihop hittade jag också. Senare på kvällen blev det såklart bastu och ett dopp. Var högt vatten så jag kunde nästan simma iväg direkt jag kom i. 
 
 
Det var ganska varmt, 17 grader, men blåste 8 m/s, så någon båtfärd blev det inte. Istället tog vi fram Ticket to ride och spelade en omgång. En film hann vi också se innan det blev natt. Mysigt då det har blivit mörkare om kvällarna!
 

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

gott de såg ut med hamburgare


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0