En cykelrunda i Vasa och bilen på service

Igår förde jag bilen på service kl.10. Sedan hoppade jag på cykeln och cyklade iväg. Första stoppet blev Minimani. Där handlade jag lite ätbart, cyklade vidare till Tiklasparken där jag satte mig ner på en bänk vid vattnet och åt lite smått och gott och njöt av utsikten.
 
 
Sedan svängde jag in till Brändö loppisen, men gjorde inga fynd. Vattnet lockade igen så jag tog en runda genom Vikinga fram till Brändö. Sedan tillbaka ut till Alskatvägen och vidare mot Gerby där jag svängde av mot Dragnäsbäck.Till sist cyklade jag genom Hemstrand tillbaka till Stenhaga där jag började min cykelrunda.
 
 
Då jag för en gångs skull hade lite extra tid så vek jag in till Gw gallerian. Där blev det lunch på Hesburger och sedan måste jag ju förstås ta en runda på nyöppnade HM Home. Fanns faktiskt en hel del inredning att "dregla över", kom ut med ett nytt kuddöverdrag.
 
 
Väntade och väntade att de skulle höra av sig från servicen, det skulle ju bara ta 1,5-2 timmar. Jo visst. Till sist for jag dit och frågade om bilen började bli färdig, nej den var inte färdig riktigt ännu, en liten stund till skulle det ta. Så satte mig ner med en kaffe och väntade, och väntade...i en timme. Sedan fick jag nog, hade faktiskt bråttom till Lillö. Då mitt i allt då jag frågade om bilen var färdig så var den det. Äntligen! Blev lite dyrare än jag tänkt mig då de hade undersökt varför AC:n inte fungerar (hade nog sagt att de fick göra det, men något pris kunde de inte säga på förhand). Jag fick ju åtminstone veta varför den inte fungerar, en kompressor var tydligen sönder. Får klara mig utan AC fortsättningsvis, vill inte betala 700-800 euro för att få det fixat. Nåja fick ju bilen tillbaka efter 5 timmar!
 
 
Sedan tyngde jag gasen i botten och for hem och vände. Kvällen spenderades på Lillö, mera om den kvällen i ett annat inlägg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0