Äntligen lite sol

Äntligen ser man solen! Tror bestämt jag måste lägga undan datorn och gå ut i stället. Men först tänker jag skriva några rader.
 
Augusti börjar gå mot sitt slut, vare sig vi vill det eller ej. Snart är september och den första höstmånaden här. Det är inte höst före september, punkt slut. Det kan ju nog vara sommar in i september också, men det är nog sällan det händer. 
 
 
Årets första äpplen har jag fått plocka och goda var de! Tänk vilken lyx om man kunde plocka egna äppel året runt. Får njuta så länge det varar.
 
Idag blir det nattjobb, sedan är jag ledig fram till lördag morgon. Ganska skönt egentligen. Bara jag skulle få gjort något vettigt. Fönstren är ännu otvättade, när tvättade jag dem senast, förra året? Jag minns inte. Än så länge ser vi ju ut, hehe. Finns mycket man kunde göra, men då man inte måste så blir det ogjort. Hellre plockar jag bär än tvättar fönster. Krusbären på gården borde plockas, ska nog plocka dem idag. Sedan ska vi nog äta upp dem direkt, lägga på yoghurt och äta dem så. Är onödigt att laga krusbärssylt då vi ännu har kvar från ifjol. 
 
 
Förövrigt har jag påbörjat en lista över saker som händer i höst. Mörkret är snart här och då behöver åtminstonde jag något att se framemot. Sommartid händer det saker hela tiden, nästan för många saker på samma gång. Nu då hösten kommer ordnas det inte lika många evenemang, men visst finns det saker att göra bara man vet om dem. Om någon dag är listan säkert färdig så då får ni se vad jag vill göra i höst. 
 
Hoppas ni alla får en bra dag, njut av solen om ni kan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0