Måndags svammel

Så var en ny vecka här igen. I helgen har jag jobbat, både lördag och söndag. Förutom det och kalaset har jag inte gjort så mycket annat. Nu har jag äntligen två lediga dagar. Har inte haft två helt lediga dagar sedan jag började jobba efter semestern. Den här veckan har jag dessutom fyra lediga dagar. Sedan får jag vänta tre veckor till innan jag har ledigt två dagar efter varandra igen. Det är ju tur att jag arbetar nätter så jag har ju nästan ledig dag de dagar jag slutar 9 på morgonen. Nog talat om jobb.
 
 
I slutet på denna vecka åker Johnny iväg på kurs. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på då han är borta. Jag vill ju också göra något skoj. Jag vill också åka över till Tallinn. Nå, så långt ska jag väl nog inte fara, men kan hända det blir en loppisrunda till Seinäjoki. En loppisrunda helt för mig själv. Det är avkoppling för mig. 
 
Nu har jag bara några avsnitt kvar att se av Paradise Hotel Norge, spännande! Misstänker jag börjar se på Danmarks version sedan. Såg att de börjar visa serien från Finland också. Såklart ska jag se på den också, men tror inte jag kommer att hänga med i alla svängar då programmet går på finska, borde vara textat. 
 
 
Det har varit några regniga dagar, men för tillfället ser det ut att bli en fin dag idag. Någon vidare gym vecka blev det inte förra veckan, och ser nog ut att bli dåligt den här veckan också. Den envisa förkylningen vill inte bryta ut, det rinner ur näsan och jag känner mig trött, men mer än så blir det tydligen inte. Vill förstås inte bli sjuk, men är nästan värre att gå och vara "halvsjuk" i flera veckor. 
 
Det är lite mera än en månad sedan vi kom hem från vår resa. Nu skulle jag vilja åka någonstans igen. Hade tänkt fara på loppis till Luleå nu i oktober, men skippar de planerna. Sparar till en resa just före jul istället. Rastlös som jag är skulle jag kunna åka på små resor hela tiden. Att åka över till Stockholm varje månad skulle inte vara helt fel...men ganska onödigt egentligen. Före jul blir det nog en tripp till Stockholm, Tallinn, Umeå eller Haparanda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0