Första helgen i september

Denna helg går i jobbets tecken. Första dagen på jobbet efter semestern gick riktigt bra, fastän det var en lång dag, 9 timmar och 20 minuter. Idag ska jag först till natten. Var vrålhungrig då jag kom hem från jobbet igår, så det blev mat på Tesses café. Gott var det!
 
 
Hann också vara och hälsa på Fiffi kissen, som nu är tillbaka till sitt vanliga jag efter olyckan. Hon var visst hungrig hon också.
 
 
Idag ser det ut att bli en regning dag, men ska nog åka på gårdsloppis ändå. Denna gång i en annan del av Vörå. Igår missade jag loppis i både Iskmo-Jungsund samt Vöråstan, tur att jag får "ta igen" det idag med loppis på annat håll, skulle nog ha varit lite sur annars.
 
Har inte så stora planer för den kommande veckan, förutom att vi ska på konsert (Tunevaag & Raaban) i Rewell center på fredag. Klicka HÄR om ni vill höra min favoritlåt. Måste bara byta lite arbetsturer först, hehe. Nej, men nog kan vi fara oberoende. Börjar vara en tid sedan vi var på någon konsert så ska bli kul. Dessutom är det just precis sån musik som jag gillar mest, så kan ju bara inte bli fel.
 
Får önska er en fortsatt trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0