Nu i min hylla också

Jag kunde inte vänta längre. Måste bara ha den. Den nyaste muminmuggen alltså. Den är så fin! I alla fall jämfört med många andra vintermuggar.
 
 
Egentligen borde man ju köpa två så man kan använda en och lämna en oanvänd. Får se hur jag gör. Jag har som princip att jag inte använder säsongsmuggarna alls. Använder de muggar som ännu går att köpa i butik samt de jag har dubletter av. Skulle ju inte vara roligt om man hade sönder en mugg som inte längre tillverkas.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tycker årets vintermugg är den finaste på flera år, äntligen lite annorlunda jämfört med de vita som har varit de senaste åren!

Svar: Jo, den är nog finare än många andra vintermuggar. De lite mörkare och äldre är dock fortfarande mina favoriter, men saknar ännu flera av dem.
Caroline

2015-11-25 @ 23:27:57
Postat av: Camilla

Ja, dom är så himla fina. Har ingen av dom muggarna men ska försöka få tag på dom via Tradera eller så, vill inte betala FÖR mycket dock :)

Svar: Ja vissa kan vara lite svåra att få tag på om man inte vill betala allt för mycket. Men ibland har man tur. Fyndade 2007 års julmugg för 10€ ifjol på loppis.
Caroline

2015-11-26 @ 16:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0