Flaggstångsbekymmer och saftpress

Idag väntas den första höststormen komma. Nu kan åtminstone inte vår flaggstång falla ner för den ligger redan på marken. Johnny tyckte den rörde på sig så mycket igår så han tog en närmare titt. Då det blåste lyftes flaggstången någon millimeter från ena fästet nertill, och så ska det ju inte vara. Därför tog de ner flaggstången igår kväll. Nu måste allt göras om. Tapparna som är gjutna i stenen ska bort, nya hål ska borras och så ska han limma fast tapparna ordentligt. Hålen som borrades blev för småa så det blev inte mycket betong runt dem, därför håller de säkert inte. Så får se när vi får upp flaggstången igen.
 
 
Idag är det fredag. Egentligen skulle jag till jobbet till klockan 14 men måste åka dit nu redan till 10 tiden. Hade tänkt göra en massa saker innan jobbet idag, men nu blev det inte så. Men skönt att få kvällen ledig. 
 
Lördagen är ledig medan jag jobbar på söndag. Här i veckan köpte Johnny en äppelrivare samt en saftpress modell större (på rea). Kan hända vi ska testa den nu i helgen bara vi får ner några äpplen från träden vid Johnnys föräldrar. 
 
Eget collage av bilder härifrån.
 
Sedan får vi se vad det blir av saften. Möjligheterna är många. 
 
Ha en bra fredag alla ni som tittar in här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0