Säsongspremiär och Miljoona Tuning

På fredagen efter jobbet hoppade vi i bilen och for iväg till Tuuri. Med tält och allt. Bilen nästan full med tält tillbehör alltså. Fast vi bara skulle tälta en natt. Det var fint väder och solen sken, men det blåste kallt. Tältet fick vi upp utan bekymmer. Sedan satt vi länge och njöt av kvällssolen, men när den gick ner fick vi söka oss in i förtältet. Det var så ljust ute att vi inte behövde någon belysning. Då klockan närmade sig ett på natten kröp vi ner i våra sovsäckar. Sticka sockorna och stickatröjan på förstås. På natten blev det nog lite kallt, ca 3 grader bara, men vi överlevde, hehe. 
 
 
Vi vaknade till sol och blå himmel. Avnjöt en delikat frukost utomhus, passade på att sola lite på samma gång. Sedan packade vi ihop tältet och checkade ut. Körde några hundra meter och parkerade bilen. Evenemanget Miljoona Tuning blev nästa programpunkt. Det fanns en hel del fina och häftiga bilar att se på. Det pågick också en tävling i "billjud" eller vad det nu kallas. Nå i alla fall gick det ut på att de mätte hur mycket bas ljud som uppnåddes i varje bil som deltog.
 
 
En sväng inne i butiken blev det också, men någon storshopping blev det inte. Lååånga köer överallt, har inte sett så mycket folk i Tuuri förut. Hade tänkt stanna och lyssna på Stig, men just före gratis konserten skulle börja öppnade sig himlen och regnet öste ner. Vi skippade konserten och körde hemåt istället. 
 
Blev en riktigt bra säsongspremiär på campandet. Senast i augusti blir det mera tältande, misstänker dock att jag inte kan hålla mig riktigt så länge. Men vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0