Loppisrace i Nykarleby

Idag var vi på Loppisrace igen. Vi började rundan vid Prästgården, sedan fortsatte vi vår runda och besökte ca 40 gårdar till. Hungriga blev vi också, som tur hade vi med lite sallad så vi kunde hålla oss mätta och belåtna. En massa intressanta saker såg vi, men det enda vi köpte var några lökblommor för 2 euro sammanlagt. Billigt så. Som avslutning på utfärden blev det varsin pehmis.
 
 
Nästa år ordnas ingen loppis på Källbacken, men 2017 tar de nya tag igen.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag ser att du hittade till vår gård också! :D tack för besöket (fastän jag inte vet vem av alla besökare du är ;) )

Svar: Haha. Ja ni hade säkert en hel del besökare. Fin gård hade ni också :).
Caroline

2015-06-28 @ 21:35:01
Postat av: Maria

lite småtrist egentligen att jag missar alla loppisrace... Men har det ju nog bra här på Teneriffa också.. ;) Men ja, hade gärna sett denna trend här med :)

Svar: Ja visst är det roligt med Loppisrace! Men nu är det nästan för många byar som ordnar loppis. Varför ska allt hända nu på sommaren? Det skulle ju förstås vara lite svårare att ordna loppisrace på vintern här åtminstone, men på Teneriffa skulle det gå bättre. Du får starta trenden där ;).
Caroline

2015-06-28 @ 23:03:34
URL: http://www.marvelicious.blogg.se
Postat av: TIDSTJUVEN

Roligt att du också var ute och loppisraceade igår! :) Visst fanns det mycket fint på Källbacken.

Svar: Fanns mycket fint att se på, men just nu e jag inne i en period då jag intalar mig att jag inte behöver allt fint jag ser. Kanske nog medvetet för att spara pengar till semesterresan, men det är alltid roligt att bara gå omkring och se på fina trädgårdar och hus. Såg att du gjort fina fynd :).
Caroline

2015-06-29 @ 13:35:39
URL: http://tidstjuven.com/
Postat av: TIDSTJUVEN

Ja, jag håller med dig om att det är minst lika roligt att bara gå runt och titta på hur andra bor och vad de säljer. :) Oftast spelar det ingen roll om man fyndar någonting eller inte.

Svar: Precis! Man kan ju inte köpa bara för att man känner att man måste. Hittar man något man tycker om eller hittar man inget, ja det gör detsamma, huvudsaken man har roligt.
Caroline

2015-06-29 @ 15:58:21
URL: http://tidstjuven.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0