Båtresorna bokade!

Äntligen är det gjort! Har bokat båtresan till Stockholm och tillbaka, samt båtresan fram och tillbaka till Tyskland. Det blev Vikingline över till Stockholm denna gång. Blev lite billigare så. Var bättre tider också. Tar båten från Helsingfors över till Stockholm, då slipper vi stiga upp före vi vaknat. Vem vill komma iland redan 6.10? Hellre sover jag nog en stund till och kommer iland 9.50. Förhoppningsvis är vi lite piggare då så vi orkar köra raka vägen ner till Trelleborg...bara sisådär 650 km. Ser så framemot resan, ska bli så roligt att tälta! Men detta år ska jag försöka att planera mindre, ta dagen som den kommer, får se om det lyckas. 
 
Planen är hittills att åka över till Stockholm. köra ner till Trelleborg och sova där en natt. Sedan över till Sassnitz i Tyskland. Köra ner till Tropical Islands och sova där två nätter (måste boka tältplats!). Sedan lutar det åt att vi kör tillbaka mot Berlin och sover där ca 3 nätter. Sedan har vi ännu 2 nätter kvar innan vi åker över till Sverige igen. Skippar nog Dresden och Leipzig, blir bara stressigt, vill ju ändå hinna se Berlin. Kanske kan man åka till någon mindre stad istället, ska surfa runt och se. Så riktigt oplanerat blir det ju inte, men då jag brukar planera så blir det nästan minutschema, men riktigt så ska vi nog inte ha det. 
 
Har du varit till Berlin? Vad ska vi inte missa? Vill helst ha tips på gratis nöjen, kanske det finns några lopptorg där?
 
 
Bilder från vår senaste Tyskland resa 2012.

Kommentarer
Postat av: linda

Far till vaxkabinetten å häls på kändisarna samt berlinmuren 👍😊 När far ni?

Svar: Jo nå muren kan man ju int missa, får se om he blir nåt vaxkabinett, e så dyrt inträde ;) Far i augusti då vi har semester :).
Caroline

2015-06-24 @ 19:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0