Annorlunda julfirande i år och GOD JUL

Igår efter jobbet bjöd mamma och pappa på julmat. Var riktigt gott! Lagom till kaffet kom Ulli med familj dit. Roligt att träffa dem också då vi inte firar jul tillsammans idag som vi brukar göra. Julgranen var fint pyntad som vanligt och det traditionella tomtefatet hänger med ännu.
 
 
Senare på kvällen hade vi lite julklappsutdelning för oss själva. Mysigt var det också. Lite julmusik och glögg höjde stämningen. 
 
 
Idag är det julafton. Kokade gott kaffe med lite kardemumma i. Har haft en lugn och skön förmiddag här hemma. Om någon timme är det dags för mig att fara på jobb. Blir jobb 13-21. En lite annorlunda arbetsdag blir det såklart. För en månad sedan var jag inte så glad över att behöva jobba den här dagen, men idag känns det helt okej. Sist och slutligen brukar det vara ganska roligt att jobba på jul, dessutom får man ju äta god mat, hehe. Efter jobbet blir det julfirande på Målarbackan. 
 
Whiskas och alla vi andra önskar er en riktigt GOD JUL!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken söt kisse och ett fint inlägg! Allt handlar väl sist och slutligen om inställningen och nästa jul får du säkert vara ledig! ☺Kram

Svar: Tack! Jo, blev sist och slutligen en bra jul på jobbet. Nästa år får jag säkerligen vara ledig :). Hoppas ni också haft/får en bra jul! Kramar!
Caroline

2015-12-24 @ 21:09:57
Postat av: Malena

Vi har haft det helt bra tack!☺

2015-12-25 @ 14:10:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0