Årets sista?

Igår plockade jag några tomater från tomatplantorna utomhus. Ännu finns det många kvar att plocka, bara de skulle bli färdiga någon gång. Samma sak varje år. De sista blir inte färdiga. Får se om frosten tar resten.
 
 
Det är ju så gott med egna tomater. Går inte att jämföra med de från butiken. De här kan man med gott samvete låta bli att tvätta. I alla fall vet man att det bara är ett par händer som tagit i dem och inte tiotals eller hundratals som i butiken. 

Kommentarer
Postat av: Linda

Vi gör alltid så att vi plockar in de gröna också och lägger dem i ett soligt fönster så hinner de också bli färdiga...smakar inte lika mycket sol men de går ändå att äta 😉

Svar: Jo, har nog gjort det förut jag också, men de blir inte så goda så de brukar hamna i roskis till sist. Får se hur vi gör i år :).
Caroline

2014-09-26 @ 12:42:24
URL: http://linzun.blogspot.fi
Postat av: Berit Nilsson

Tack Caroline för att du satt ut så mycket vackert igen som jag fått njuta av när jag skrållade ner bild efter bild.Släktforskningen verkade mycket intressant, kanske jag får se den nångång vid tillfälle. God fortsättning med att ta till vara höstens många gåvor i färg, smak, ideér, tips mm. Tack för att du finns!!Hälsn från Berit.

Svar: Roligt att höra! Släktforskningen kan du säkert få se vid något tillfälle. Hoppas du får en fin höst och ha det så bra!
Caroline

2014-09-26 @ 18:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0