Bättre sent än aldrig

Igår kväll hände det saker här i huset. Äntligen kom katt tavlorna upp på väggen. Ja en del annat kom också upp på väggen. Hade först tänkt hänga tavlorna på väggen bredvid trappan upp till övrevåningen, men det skulle ha blivit så svårt att få upp dem där, så det fick bli en annan vägg istället. Måste väl tillägga att det inte var jag som hängde upp tavlorna, om jag skulle ha gjort det så skulle de nog hänga snett, har inte så långt tålamod med att mäta och se så att allt är 100 procent rakt. 
 
Bra blev det!
 
 
Det är alltså blider på Molly och alla hennes ungar, fem stycken allt som allt. Bilderna är tagna 2007. Något år senare ramade Johnny in fotografierna. och hängde upp dem på väggen. Men nu har tavlorna legat i en byrå låda sedan vi flyttade hit (över 4 år), så nu var det nog dags att hänga upp dem igen.
 
Av Mollys ungar behöll vi Whiskas. Nisse bor hos min kusin i Västervik, Wilma bor troligen i Smedsby. Mozart och Frida lever tyvärr inte längre. 
 
Min favoritbild är nog den på Whiskas där hon står på två ben och visar magrutorna, bilden till höger i mitten menar jag alltså. Men de är ju nog alla gulliga. Varför behöll vi inte allihopa? Ibland frågar jag mig faktiskt det, men det blev som det blev. 

Kommentarer
Postat av: ami

Jätte fin vägg!Roligt att katter får vara med i inredningen.Känns hemtrevlig.(har också mina katter
på väggen)
Trevlig helg:)

2014-10-31 @ 09:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0