En weekend i Uleåborg och Haparanda

Nu är vi hemma igen efter en avkopplande helg i Uleåborg/Haparanda. På väg norrut stannade vi vid några loppis, men gjorde inga större fynd. I Uleåborg var det nog Kärkkäinen som var den intressantaste butiken, skulle ha kunnat gå omkring där i flera timmar och se på saker jag behöver och inte behöver. Besökte också köpcentret Zeppelin i Kempele, tyvärr kom vi tre timmar för tidigt så vi missade fyrverkeriet de skulle ha lite senare på kvällen.
 
 
På lördagen körde vi vidare norrut till Torneå och Haparanda. Varför kan Haparanda inte vara lite närmare Vasa? Kan aldrig få nog av att gå i svenska butiker, och då menar jag speciellt matbutiker, och förstås Ö o B och Rusta. Förstås kunde vi ju inte missa Ikea heller, där var det fullt av folk, ja vad trodde vi, det var ju lördag. Lunchen intogs förstås på MAX.
 
Några lopptorg i Torneå hann vi också med samt butiken "Tampereen säästöTEX". Konstigt namn för att vara en butik i Torneå...men där fanns både ett och annat.
 
Nöjda och glada körde vi sedan tillbaka till Uleåborg där vi sov ännu en till natt.
 
 
På söndagen gick vi på en del loppis och i någon butik. Vi avslutade vår weekendresa med ett dopp i det blå på badhotellet Eden. 
 
Tack Uleåborg för den här gången, har på känn att vi ses snart igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0