Det här med julstämningen

Var är min julstämning? Borde hitta den den snart. Vad jag kan komma ihåg var det likadant ifjol. Visst, jag har börjat julpynta, men de där känslorna, förväntningarna inför julen, de är som bortblåsta. Kanske det har med åldern att göra, nog kändes det ju annorlunda förr, man väntade och väntade på julen. Visst väntar man nu också, men på ett annat sätt. Jag måste erkänna, ja, jag tycker om att få julklappar, men med åren har det faktiskt blivit ännu roligare att få ge julklappar. Roligast är ju då man hittar den perfekta presenten. Men bara roligt att ge julklappar är det ju inte, alla är inte lika lätta att köpa åt, där tror jag vi alla känner igen oss. 
 
 
Tänker inte gå in på några djupare funderingar angående julstämningen, men jag hoppas den dyker upp, helst före julafton. Det är ju ändå flera veckor kvar tills dess. Under tiden får jag väl fortsätta julpynta så gott det går. Ännu har inga stjärnor eller ljusstakar kommit upp i fönstren, men under denna vecka ska de nog komma fram ur skrubben.
 
 
Ett första försök till bordsdekoration eller stilleben på vardagsrumsbordet kan ni se här ovan. Borde gå till skogs och skaffa lite mera material, får se, en annan dag kanske det ser helt annorlunda ut. Om ni funderar så är det två kanelstänger som jag satt ett rött band runt.
 
 
"Julgranen" jag köpte ifjol...för visst var det ifjol? Nå ja, sak samma när, men den har i alla fall fått komma fram. Tycker den är så fin i sin enkelhet. Helt klart ett av mina favorit pynt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0