Ylistaro, Seinäjoki och lite blommor på det hela

Började dagen med sovmorgon till kl.10, det var länge sedan sist! Skönt att få sova mera än 7 timmar någon natt. Gjorde sedan min plikt och for och röstade. Så här fint hade de gjort utanför Marthagården.
 
 
Sedan styrde vi kosan mot Seinäjoki för att hämta sittdynorna vi beställt. Körde på andra sidan älven ända fram till Ylistaro, intressant att se lite andra vyer. Stannade vid Ylistaro kyrka och tog några bilder.
 
 
 
Dynorna vi beställt var precis så som vi tänkt oss fastän vi inte sett dem annat än på bild, så var nog värt att köra till Seinäjoki bara för att hämta dem. Visar bild på dem en annan dag. 
 
Förstås måste jag ju söka upp ännu ett till loppis i Seinäjoki så nu har jag fyra stycken loppis att rekommendera i staden (bara att fråga om du vill ha adresserna). Fyndade en blus/tunika för 2,50.
 
Vi blev förstås hungriga idag också (tycker vi bara ätit ute denna vecka...men ibland blir det så). Johnny var snål på Kotipizza så vi gick omkring i centrum och försökte hitta en Kotipizza, men nej, hittade bara en massa andra matställen. Men vi fick oss åtminstone lite motion i värmen samt lite sightseeing.
 
 
 
 
Var 13 grader då vi for hemifrån, 26 grader och ingen luft då vi kom till Seinäjoki. Då vi efter att sist och slutligen hittat en Kotipizza utanför centrum kom hem igen visade mätaren bara 15 igen. Alltså kunde nog ha lämnat i Seinäjoki en stund till bara för värmens skull. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0