En avkopplande dag med goda vänner

Har haft en riktigt avslappnande och trevlig dag tillsammans med Sofia och Malena. Började dagen med kaffe och kladdkaka på Lillö. Satt länge på uteplatsen och njöt av solen och tystnaden, var riktigt varmt och skönt då det inte blåste något där. Borde ta sig tid att åka dit ut oftare och bara sitta och njuta av utsikten och stillheten, verkligen avkopplande. Men snart är sommaren här och då blir det många besök dit. 
 
 
Blev också en promenad till fladan.
 
 
Efteråt åkte vi förbi Bernys, men blev ingen mat där. Istället åt vi god pizza på Dallas. Före vi styrde kosan hemåt igen for vi förbi mamma och pappa, Malena hade inte sett var jag var uppvuxen, så var roligt att visa henne det. Tack för en fin dag, som alltid då vi träffas. Ses i maj igen!
 

Kommentarer
Postat av: Imagine

Härliga bilder av havet som du visar. Visst har det varit skönt att få njuta av solen nu i flera dagar. Ha ett fint veckoslut önskar jag dig!

Svar: Jo, fint väder har vi haft. Tack, detsamma! :)
Caroline

2014-03-27 @ 20:53:12
URL: http://chaste.blogg.se
Postat av: Malena

Tiden går så fort så snart är maj här! Nu då det äntligen börjar bli vår kunde tiden nog ta det lite lugnt! Jag njuter av tanken på den ljusa tiden som ligger framför!:) Så får vi ju också börja kika på resor så smått! Vi ses!

Svar: Jo de gör det. Gå in på Oravais Trafiks hemsida och kolla in Weekendresa till Tallinn 12-14.9, låter ganska bra tycker jag. Åtminstone är det ett alternativ.
Caroline

2014-03-28 @ 21:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0