Två lediga dagar

Nu har jag ledigt två dagar före midsommar. Sedan jobbar jag midsommarafton och midsommardagen. Tror jag senast jobbade midsommardagen 2006, så var kanske min tur att jobba i år. Nå ja, är morgonskift båda dagarna så det ska bara bli roligt. 
 
Igår kväll hjälptes vi åt att rensa den stora blombänken, IGEN. Ja det är i alla fall tur att det växer annat än ogräs där också. Just nu har den ena rhododendron slagit ut i blom. De två andra ser lite medfarna ut och har inga blommor. Hoppas de överlever ändå. Är nog vintern och kölden som satt sina spår.
 
 
För tillfället står det också en till båt på gården, eller en till och en till, står ju bara en båt där just nu, men vi förde ju vår till villan. Det är mamma och pappas båt som nu står här. De köpte den i höstas och under vintern har Johnny fixat lite på den så nu är det klar för användning. Önskas bara sommarvärme och mera vatten i havet nu.
 
 
Idag ska vi handla mat till midsommarafton, är säkert många andra som tänker likadant, bäst att handla idag och inte imorgon, men det brukar gå relativt snabbt att handla på Prisma ändå. Före inköpsrundan far jag nog till gymmet, kanske det blir ett loppis besök också, vem vet. Dessutom borde jag renbädda, ser nämligen ut som om det är en matta av katthår i sängen just nu, så kanske dags att göra någonting åt saken. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0