Den stora julvandringen version 2014

Årets "stora julvandring" ägde rum idag. Varje år brukar jag och mina föräldrar fara runt till alla närliggande begravningsplatser och lägga ljus på släktingars gravar, i år var systers pojke William också med. Det brukar ta tre timmar, det gjorde det i år också. Efter rundan blev det mat på Tesses, där hade de god mat som alltid.
 
 
Som ni kanske ser (eller kanske ni inte ser det), så har jag fotograferat med en gammal kamera. Min fick något fel igår, eller rättare sagt det ena objektivet fick något fel. Idag fungerade det till och från så bestämde mig för att använda den gamla kameran istället. Ska nog gå in på inställningar på kameran och ta bort datum märkningen, tycker den är så irriterande fastän den kan vara praktisk att ha då man vill hålla reda på när man tagit korten. Efter julen blir det ett besök till en fotobutik för att ta reda på vad objektivet har för fel. 
 
Nu fortsätter julförberedelserna här i huset, ikväll ska alla paketen slås in, dessutom är vi bortbjudna en stund på kvällen. Misstänker det är julafton innan allt är fixat, men vad gör det, imorgon tänker jag ta sovmorgon.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0