Villaavslutning 2014

Blev en riktigt fin villaavslutning trots allt. Först såg det lite mulet ut, men hela kvällen fick vi njuta av solen på Lillö. Det var kanske inte så varmt, en 15 grader, men kallare kunde det ju ha varit. Middagen avnjöts utomhus. Johnny hade rökt en lax som var så god. Ofrivilligt hamnade jag på foto också. Bäst att vara klädd så man inte börjar frysa!
 
 
Sedan blev det en båttur. Var och vände till Västervik hamn. Det blåste nog ganska hårt på vissa ställen, så jag kände mig lite yr då jag steg ur båten. I år var det dock inte bara ben som gällde i båten. Fick ta filten och vira in mig i den istället. Riktigt mysigt det också. 
 
 
Efter båtturen satt vi där ute och njöt av solen.
 
 
Sedan blev det mörkare och mörkare och det blev dags att tända alla ljus.
 
 
Då klockan blev tio var det dags för lite ätbart igen. Denna gång blev det rökta räkor, kräftor, olika sorters pajer, sallad och en hel del annat smått och gott. 
 
 
Som avslutning på det hela blev det fyrverkeri för hela slanten. Vi var inte ensamma om att skjuta raketer så vi fick se många fina raketer på nära håll. Tyvärr blev det inga bilder på fyrverkeriet.
 
 
En aning vemodigt är det förstås alltid med villaavslutning, ett tecken på att sommaren faktiskt börjar gå mot sitt slut. Men allt har sin tid och vi ser framemot en fin höst i väntan på nästa sommar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0