Städdag och en stol

Känner mig nöjd med dagen. Har städat och plockat dagen lång. Duschen fick sig också en omgång, kröp på knäna och skrubbade väggar och golv. Tvättat fyra maskiner med kläder samt dammsugit och tvättat golven här nere. Övrevåningen för bli till en annan dag. Är ju ändå bara kissona som ser dammet där.
 
I kvisten har det flyttat in en stol. Hade för tillfället inget annat ställe att placera den på, så nu får den stå där. Kanske någon vill sätta sig ner och klä på sig skorna?
 
 
I det andra hörnet av kvisten har det nu kommit upp fyra krokar till på väggen. Frågan är nu om alla ytterkläder ryms. Fyra plus fyra krokar samt ett klädskåp borde ju räcka, fast det är nog ganska fullt redan. Har dessutom fört upp jackor vi inte använder. Ska vi ha stor främmande måste vi väl ta fram klädstången, den får dock stå utomhus just nu. Blev mycket rymligare utan den.
 
 
Det som fattas i kvisten just nu är en dörrmatta som är 1,50 meter bred. Är så irriterande att behöva ha två stycken mattor framför dörren. Att mattorna dessutom är olika och inte matchar varandra gör ju inte saken bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0