En sämre dag

Så fick jag den till sist, magsjukan alltså. Har haft sjukt i magen hela veckan och inatt blev det värre. Kör nog runt i magen ännu, men annars känns det lite bättre (förutom en hemsk huvudvärk). Far dock inte på jobb inatt och smittar ner hela boendet, får hoppas jag kan fara på jobb nästa natt, tror nog det. Dagens underhållning är tv:n.
 
 
Hoppas ni andra har en fortsatt trevlig påsk!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja fy det är inte kul med magsjuka

2014-04-20 @ 16:01:40
Postat av: Anonym

Fyyydå! Men man smittar ju fortfarande 2 dygn efter att man spytt eller ja, gjort det andra, sista gången, så så länge skall man hålla sig borta från andra. Inte för ens egen skull utan just för de andras! Får man ju direkt sjukskrivning för på företagshälsovården. Krya på dig!

Svar: Jo, men har nog säkert smittat i en veckas tid redan då jag haft sjuk mage så länge, så far nog på jobb imorgon kväll i alla fall (om inget oväntat sker). Har på känn att smittan kommit därifrån ändå, den finns i luften. Men förstås svårt att säga exakt varifrån man fått den. Vill förstås inte smitta ner någon annan, men har inte samvete att vara hemma från jobbet om jag känner mig frisk. Det får helt enkelt räcka med 39 timmar sedan sist, istället för 2 dygn.
Caroline

2014-04-20 @ 19:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0