Rödrandigt

Kunde konstatera att jag har en del rödrandiga kuddöverdrag/kuddar...men vill ha ännu fler! 
 
 
Försökte mig på lite förändring i vardagsrummet också, men vet inte riktigt om det passar...vad tycker ni? Sittdynorna är så smutsiga så ville göra om lite. Egentligen skulle jag vilja ha nya överdrag till soffan (den större), men har inte tagit mig råd. Ett överdrag borde nog hålla mer än ett år tycker man...men använder man soffan morgon, middag, kväll och nästan vid varje måltid så slits den väl nog. Dessutom kan man inte tvätta överdragen i maskin. Någon som vet om det går att tvätta dem i alla fall?
 
 
Det är bara några stora tygbitar som jag har vikt runt sittdynorna, inget svårare än så. Om de hålls där är en annan fråga, men det får vi väl se.

Kommentarer
Postat av: Anonym

nou ji he säkert bra men inte i mina ögon.ursäkta men du fråga

Svar: Alla tycker vi olika :)
Caroline

2013-11-15 @ 15:47:34
Postat av: Malena

Ajaj Caroline, det kallas beroende.:) Jag tycker det ser bäst ut på den översta soffbilden. Dessutom tror jag att man inte är van att se så mycket randigt, bara någon mindre bit här och var!

Svar: Ja, jag erkänner, är beroende av randigt. Gäller randiga kläder också! Kan hända man inte är van med så mycket randigt...men jag gillar det mer och mer. Skulle kunna tänka mig blårandiga soffor, men tyvärr tror jag inte de säljer de överdragen på Ikea mera. Sök på google på ektorp och randig så borde du hitta. De överdragen ser i princip ut som de här röda bara att de är blå. Köper inte ett likadant överdrag till en 3 pers soffa som vi har nu för det kostar 209€, såg ett för 59 men beror på hur det ser ut i verkligheten...Måste fundera på saken :)
Caroline

2013-11-15 @ 20:51:33
Postat av: Catie

Ja tror nog att jag har tvättat sofföverdraget i tvättmaskin, e de int bara det som e runt själva stommen som man int får tvätt? :)

Svar: Ja hördu jag har ingen aning, men he står no bara kemtvätt då man ser på överdraget på nätet. Finns andra sorter som man nog kan tvätta i maskin, men tydligen inte den här svanby beige. Vet inte om jag vågar testa...såg nog på nätet att nån testat och det gått bra, men som sagt vågar man? De e ju inte bara att det är nån liten fläck här och där, kissona har nog vässt klorna på dem också och sen är de överlag ganska noppiga. Tror jag ska se på andra överdrag på ikea då vi far dit om en månad. Tack för erbjudandet med olivtvålen, men tror helt enkelt jag vill ha nya överdrag.
Caroline

2013-11-16 @ 06:30:16
URL: http://caaatie.blogspot.fi
Postat av: Catie

Men annars så har ja ju förstås en Enjo-handske + olivtvål som du jättegärna får lån, me den kan du göra under :)
Sori att ja spammar ;)

2013-11-16 @ 06:31:36
URL: http://caaatie.blogspot.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0