Inte så mycket klokare

Blev inte riktigt som planerat igår. Fick åka in till akuten kl.22 på kvällen pga ryggen. Dit for det försöket att jobba. De tog en massa prover men inget visade något, fick värkmedicin och fick åka hem. Imorse for jag tillbaka till sjukhuset och var där enda till 15 tiden. De tog ännu fler prover, men vet inte om jag blev klokare. Istället känns det som om jag kanske har det ena och det andra, men inte säkert. Är i kö till magnetröntgen men vem vet hur länge jag får vänta på det. Fick i alla fall mera och starkare värkmedicin och sjukledigt till 15.11.
 
Under min vistelse på sjukhuset idag var det ingen som frågade om jag ville ha något att dricka eller att äta. Som tur hade jag med mig en egen vattenflaska, ja en bok också. Blev en hel del väntande så hann läsa 120 sidor i boken jag hade med mig. Men har konstigt nog inte varit så jätte hungrig heller, smärtorna är nog starkare än hungerskänslorna. Nu ska jag nog ändå gräva i kylskåpet efter lite ätbart, för äta måste man ju nog ändå.
 
Hoppas ni andra har haft en trevligare dag! Önskar inte den här värken ens åt min värsta fiende. Återkommer imorgon med förhoppningsvis lite positivare inlägg, nu är det nog vila som gäller. Hoppas på att få sova inatt, blev inte många minuters sömn senaste natt...
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas du blir helst lite klokare, jag lever också med sjuk rygg hela tiden och fick diagnosen kronisk ischias. Kan göra allt men måste akta då det börjar ta sjukare och då lägga värmedyna, lägga mej på spikmatta eller tänja/stretcha. Finns inte så mycket annat att göra så det är bara att försöka träna upp ryggmusklerna och bita ihop.

Svar: Jo, det är många som har problem med ryggen. Att ha problem med ryggen e en sak, men man vill ju gärna veta VARFÖR man har sjukt. En diagnos gör det hela genast mycket lättare att leva med. Vilken tur du har som vet orsaken till din sjuka rygg, fast det är ju aldrig är kul att ha ont.
Caroline

2013-11-05 @ 18:02:53
URL: http://linzun.blogspot.fi
Postat av: Anonym

men det var tråkigt.lider med dig värk e inte så angenämt.Hoppas det ordnar sig

Svar: Tack! Jo ska hoppas det reder upp sig så småningom :)
Caroline

2013-11-06 @ 08:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0