Amplar

Igår köpte jag två blomamplar från Prisma. Funderade först var jag skulle köpa dem, finns ju så många ställen som säljer amplar och till olika pris. Valde Prisma för att man får S-bonus där. Lika bra att köpa där då jag försöker koncentrera inköpen till S-butiker. 
 
 
Var svårt att välja vilka amplar jag skulle köpa. Till sist föll valet på denna sort. Vad det är för blommor vet jag inte, blommor som blommor. huvudsaken de blommar. 

Kommentarer
Postat av: Tiinis

Fina amplar! Är det månne "Millionbells"? Väldgt likt iaf.!

2013-06-01 @ 19:01:05
Postat av: Linn

Väldigt intressant blogg du har, med tanke på att jag o sambon kommit in på samma tankebanor som ni tycks ha gjort; att renovera en gammal bondstuga! Fint har ni fått det, skulle gärna vilja se flera bilder inifrån huset!! Blommorna heter för övrigt petunior, samma som millionbells men i större format ;)

Svar: Tack! Okej, det var petunior. Är inte så bra på blommor och namn :) Bilder inifrån huset ser du nog lite här och där i bloggen. Gå in på kategorierna Husrenovering, Inredning och Rundvandring i huset så hittar du säkert fler bilder. Är roligt med gamla hus och att få renovera och inreda så som man själv vill. Lycka till med er renovering!
Caroline

2013-06-02 @ 20:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0