Nyårsfirande

Då är det ett nytt år igen. 2012 gick nog otroligt snabbt, men det gör alla år nuförtiden.
 
Firade in det nya året tillsammans med Mia och Tomi, vilket har blivit en tradition. Maten skulle nog ha räckt åt alla grannar också, så idag behöver vi inte fundera på vad vi ska laga för mat :).
 
Till förrätt blev det hummersoppa med ostpinnar. Varmrätten bestod av köttbullar, prinskorvar, olika sorters snittar, kalkon, gravad lax, grönsallad, potatissallad samt vildsvinskorv. Efterrätten var mangofromage med en chokladstjärna ovanpå. MUMS!
 
 
Molly var också snål på mat och hoppade nästan upp på bardisken, det var bara fem före att hon skulle ha sprungit iväg med en kalkonskiva, hon satt på en bar stol bredvid och snålades. Så under kvällen fick hon nog en smakbit eller två. Whiskas såg vi inte mycket av, hon låg och sov i storskrubben.
 
Spelade också lite Blokus. Är verkligen ett roligt spel!
 
 
Sedan såg vi på lite roliga filmer på datorn :).
 
 
Vi stöpte också tenn. Vad det nya året har att erbjuda vet jag inte riktigt...mitt tenn såg ut som en delfin eller annan fisk.
 
 
Sedan var det dags att skjuta lite raketer. Eller ja, några raketer hade vi inte, bara några grytor. Kunde också njuta av andras raketer så räckte nog till.
 
 
Efter fyrverkeriet åt vi lite chips och såg på American Pie 1. 
 
Tack Mia och Tomi för ett lyckat nyår. Vi gör om det nästa år...ja eller i år blir det väl :)

Kommentarer
Postat av: mia

Kiitos teille!! Oli kivaa ja ruoka oli todella hyvää!!

2013-01-01 @ 14:33:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0