Planerar IKEA inköp...

Blev inspirerad av Catie då hon skrev om vilka möbler hon skulle vilja ha från Ikea. Vi behöver nog inte så mycket i möbelväg, men då vi far till Ikea i mars ska jag åtminstone köpa detta:
 
LIATORP Kirjahylly IKEA Koriste- ja sokkelilistan avulla saadaan yhtenäinen ilme, kun yhdistetään toisiinsa kaksi tai useampia hyllyjä.
 
Har ju sett på den länge.Vill ha! Frågan är bara var den ska stå, men det löser väl sig. Denna gång ska jag nog göra slag i saken och faktiskt köpa den.
 
FRÄJEN Käsipyyhe IKEA Keskipaksu (500 g/m²), pehmeä ja hyvin imukykyinen pyyhe.
 
Nya handhanddukar skulle jag vilja ha. Vi har ju nog en del, men de flesta är randiga och alla möjliga färger. Passar inte riktigt enligt mig. Vill ju att det ska vara stilrent, också då det gäller handdukarna. Några svarta handdukar skulle därför passa riktigt bra.
 
FÄRGRIK Astiasto, 18 osaa IKEA
 
Egentligen behöver vi inte mera tallrikar och fat, MEN de vi har är nästan alla BLÅA. Jag vet, förr ville jag ha allt i blått, men inte nu mera. Visst, vi har fisk tallrikar, glastallrikar, blommiga tallrikar och fintallrikar, men de vi dagligen använder är blåa (och de blir väldigt varma i mikron dessutom). Vi har nog en vit serie tallrikar från Ikea från tidigare, men de är alla så stora, de ryms inte heller att stå i diskmaskinen. Behöver som sagt inte fler tallrikar, men kan ju åtminstone spana in dessa och se hur de ser ut storleksmässigt. 
 
Tror inte det är så mycket annat vi behöver från Ikea.Frågar man min sambo så behöver vi nog ingenting, men får se vad man hittar då man väl är där. Alltid blir det några onödiga småsaker som letar sig ner i kärran.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0