Joggingtur

Var ut på en skön joggingtur nu på förmiddagen. Var passligt väder, mulet och 18 grader och blåste lite smått. Hörde åskan på avstånd och såg mörka moln, men det kom inget regn. Gick över förväntan och orkade jogga 6 km med bara några minuters stopp/promenad då jag stannade och talade med grannarna som var på jakt efter blåbär samt då jag talade i telefon. Känner mig nöjd.
 
 

Kommentarer
Postat av: malena

Härligt! Skulle vi bo närmre varann skulle vi kunna jogga tillsammans!;)

Svar: Jo visst var det de :) Visst skulle det vara roligt, men föredrar att jogga själv. Har alltid tyckt bäst om att motionera på egen hand. Gym är det lite annorlunda med, går jag på en grupptimme gör det inget att det är andra där också, men är jag i själva gymmet trivs jag bäst om jag får vara där själv :) Då jag promenerar vill jag gärna ha sällskap... så en promenad kan vi ju ta då vi ses :)
Caroline

2013-08-07 @ 19:30:49
Postat av: malena

Precis det samma som för mig. Jag trivs på grupptimmar men tycker bäst om att jogga/springa själv så man får springa i egen takt. Promenader är tråkigt utan sällskap och styrketräning på gym är också tråkigt! Kom ihåg att fråga Sofia!:)

Svar: Ska försöka göra det! :)
Caroline

2013-08-08 @ 12:33:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0