Fel klänning!!!

Är ingen bra dag idag. Var efter Ellos paketet till Siwa. De hade skickat FEL SORTS KLÄNNING!!! Åååh vad man kan bli irriterad! Dessutom var den slutsåld så går ej att få den mera heller. Suck, jag som trodde jag hade julfestklänningen fixad, men nej. Gäller bara att få den returnerad och pengarna tillbaka nu då, hoppas det lyckas, har aldrig skickat tillbaka något förr. Postavgiften på 8.10€ får man väl inte tillbaka. 
 
Dessutom hade jag (ivrig som jag var) rivit sönder förpackningen ganska mycket, sedan läste jag att man ska returnera i samma förpackning, så nu har jag använt silvertejp och hoppas det duger som det är nu.
 
Ringde tandläkaren idag också. Har fortsättningsvis sjukt efter visdomstanden. Ska på koll 13.30. Skönt att få det fixat. Säkert är det väl ingen fara, men inte roligt om det skulle vara nån infektion där. Hoppas jag hittar till tandläkaren. Ska nämligen inte till sjukhuset eller HVC, utan till Högstadiet! 
 
Ja ja, nog om alla bekymmer, hoppas du har en bättre dag och att resten av dagen blir bättre.
 
 
Jag ser då ingen likhet...!
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Om det är Ellos som har skickat fel klänning så ska de nog stå för postavgiften. Det brukar nog de andra postorderföretagen göra, så stå på dig.

Sen kan ju den rätta klänningen komma i retur från någon annan kund. När jag en gång ville ha en klänning från H&M som var slutsåld så ringde jag dit med jämna mellanrum och frågade om den hade kommit i retur från någon, och till slut kom den!

Svar: Ja jag hoppas de står för postavgiften, men vad jag förstod av deras FINSKA hemsida så gör de inte det. Tycker nog de kunde ha sidan på svenska också. Visserligen finns ju ellos.se, men det är inte sagt att allt är likadannt i sverige som i finland Får väl vänta och se vad som händer...
Men tror nog det tar läääänge innan jag beställer därifrån pånytt.


Ett annat minus är ju också att de inte skickar saker till posten utan jag måste fara till Merikart efter det jag beställt (8km en väg åt ett håll jag aldrig kör annars). Tror jag håller mig till butikerna i stan, lättast så :)
Caroline

2012-11-06 @ 22:27:02
URL: http://vallvik.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0