Några funderingar

Ännu är inte alla möbler till huset köpta.Vi köper lite i taget, fast egentligen finns nästan allt vi behöver i uthuset, behöver bara putsas och fixas till lite (får fixas då inspirationen infinner sig). En bokhylla är dock någonting som inte finns och som jag skulle vilja ha. Har egentligen bara hittat en enda som skulle passa, och det är den här från IKEA:
 
LIATORP Kirjahylly IKEA Koriste- ja sokkelilistan avulla saadaan yhtenäinen ilme, kun yhdistetään toisiinsa kaksi tai useampia hyllyjä.
259 är priset på denna. Kunde vara mindre, men är ju inte sååå dyr egentligen. Finns ju nog betydligt dyrare. Får se när jag investerar i en sådan...Än så länge har vi ju klarat oss utan, men då har vi ju alla böcker i föjset samt hos Johnnys föräldar ännu. Skrev om den här bokhyllan redan i April, men ännu har jag inte köpt den. Kanske man får hoppas man varit snäll iår och att jultomten kommer med den ;).
 
Några tavlor på väggarna har vi ännu inte heller fått upp, men har väl ingen brådska heller. Känns som om man inte orkar inreda just nu, är bra som det är. Kanske vi får upp tavlorna om några år. Borde dock reda upp i föjset så det kan bli ett fullt fungerande snickeri, kanske inspirationen att fixa upp några möbler infinner sig då. Just nu ligger loppissaker blandat med maskiner och andra saker huller om buller där inne. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0