Ledig måndag

Ledig måndag idag då. Frågan är om jag bara ska lata mig eller om jag ska göra någonting vettigt. Behöver inte måla sovrumsgolvet för det gjorde Johnny sent igår kväll, fast jag hade sagt att jag kunde göra det idag...men nu är det i varje fall färdigt målat.

Ikväll är det ju snickarkurs så då blir det ingenting gjort inne i huset, fast det finns inte så jätte myket kvar att göra heller. Fattas nån golvlist samt dörren till sovrummet. Hoppas de kommer från rörfirman nu denna vecka och lagar klart allting samt att elektrikern kommer och gör det sista. Hoppas ju som sagt på att få flytta in senast i slutet på denna månad. Egentligen skulle man bra kunna bo där redan, men vi vill ju ha alla lister och sådant på plats innan vi flyttar in. Mindre viktiga saker som entré trappa, balkongräcke och terass får vi fixa senare.

Men vart försvann våren? Är ju minst 10cm med snö där ute! Är väl nog bara så att jag måste gå ut och skotta snö nu så, hoppas verkligen det är sista gången för den här vintern. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0