Fredag igen

Då var det fredag igen, tycker veckorna går så snabbt, snart är det ju jul! Tur att man får fara till Tuuri nästa vecka och handla lite julklappar så man inte måste köpa alla på en gång sedan. :)

Blev ingen jumppa idag, tyckte det var bäst att inte fara då jag inte har så sjukt i nacken/axlarna idag, blir bara värre då jag far på bodyjumppa. Tycker de kan ändra body programmet så det blir nån variation.

Johnny köpte ännu en tredje ny kudde, så nu har jag tagit den andra nya som han köpte, därför känns det väl bättre i nacken idag. :)

Ska se nu om Whiskas vågar sig ut idag. Hon har bara varit i dörröppningen nu de senaste 2 dagarna och inte vågat sig ut. Funderade i förrgår om hon hade urinvägsinfektion eller något liknande då hon var på lådan åtminstone 12 gånger på 1 timme samt tänkte kissa på mattan, men det ser nog ut att ha blivit bättre, inga sådana problem vad jag har sett nu i alla fall, men ut har hon inte vågat sig ännu idag.

Väntar på en leverans med takpanel, får se om jag måste vänta hela dagen...Måste nämligen täcka över panelen då den har kommit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0