Julmarknadsdag

Var en lyckad julmarknadsdag! Passligt väder också, var faktiskt på minus fast jag trodde det var plusgrader ute, men ca -2 så riktigt passligt.

Först for vi till Botniahallen, där hittade jag något smått och gott att köpa, fast Johnny handlade nog mera (med mina pengar).




Något nytt för i år var nog fudge ståndet. Där fanns otroligt många sorters fudge att välja mellan och alla bitar såg lika smaskiga ut. Priset var också smaskigt, 29,90/kg. Vi köpte 4 bitar och det blev 10,50! Får nog verkligen hoppas de är goda nu då! :)



Köpte också två små tomtar som har fått flytta in på loftet.



Sen fortsatte vi till Stundars julmarknad. Där var mycket folk, tyckte det var mera än förra året.






Var till ett hus på gårdsloppis också. Jag hittade ingenting, men Mia fyndade en tallrik. På gården hade de en fin släde med tomte, kanske man skulle lägga ut vår släde på gården också? Tror dock att det får bli ett annat år.



Efter marknaden gick vi och åt till Fredrikas. Tog länge innan vi fick någon mat, men gott var det nog! :)


Jag tog lövbiff.


Johnny tog hamburgare, lite konstig såg den ut, men god var den!

Var sedan in i den nya inredningsbutiken Cirkas som just öppnat i samma lokal där antikbutiken varit förr. Måste säga att det var överraskande låga priser, så dit far jag nog igen. Kom förstås inte hem tomhänt! :)


En ljuslykta som ska hänga, såå fin, 12€.


Ljusstake, 6€.

Det här inlägget har tagit flera timmar att lägga upp så nu ska jag nog göra något annat. Får väl nog fara och byta internetsticka pånytt, blir irriterad då det kan ta 15-20 minuter att ladda upp 1 bild!

Kommentarer
Postat av: Tea

Hej!



Vi var också till julmarknaderna, men inte visste jag att det var så billigt där i Cirkas, nu ångrar jag att ja int for in dit!! Måst tydligen fara tibax nästa helg :)Fina saker du köpt därifrån! Kramar!

2011-11-28 @ 18:35:47
Postat av: Caroline

Jo, jag trodde nog de sku vara dyrare! Då man jämför med antikbutiken som var där tidigare så var nog Cirkas mycket mycket billigare. Men det det beror ju förstås på vad man jämför med. Tyckte nog det var billigare än t.ex. IN, men då har väl kanske IN mera urval.

2011-11-29 @ 09:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0