Vill ha ny tvättmaskin och en bilstereo som fungerar!

Vem vill ha vår tvättmaskin??? Kom efter den bara! Blir så trött på den då den bara ska bråka hela tiden. Nu får jag inte igång den, men jag får inte upp luckan igen heller för den har ju låst sig som den ska då man tvättar. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Har försökt stänga av och lägga på den flera gånger, dragit ur strömmen, stängt av vattnet, vridit fram o tillbaka på tvättmenyn, ja SUCK! Jag som tänkte passa på och tvätta då jag för en gångs skull inte tänker fara nånstans, men tydligen var inte tvättmaskinen på samma humör. 

Har problem med radion i bilen också. Har inte fått på den sedan vi bytte akku i bilen. Nu då jag försöker lägga på den så står det SAFE på menyn. Kan inte höra på radio eller cd. Endast temperatur, klockslag och datum går att ändra.

Läste att om det står SAFE måste man fara till nån verkstad som kan ta bort det. Men behöver man faktiskt göra det? Stod dock endast på finska så hoppas jag förstod rätt. Bara för att man bytt akku kan man väl inte behöva fara till en verkstad för att få igång stereon igen?!

Har nästan tänkt somna då jag kört utan musik. Jag är ju så van att ha på hög volym så jag ska hållas vaken :) Har vid flera tillfällen varit tvungen att lägga igång musikspelaren på telefonen och lyssna på musik därifrån! Nej nu får det vara nog, var ju 3 veckor sedan jag bytte akku! Får väl nog lov att fara till Opel servicen nån dag då bara jag kommer mig för. Tycker inte om att fara dit, det brukar bli så dyrt...

Kommentarer
Postat av: Mikki



Vi sko ha en tvättmaskin ti salu fö 150€, nain Hoover 6kg som har 1 års garanti kvar.Behövs int namer tå e finns 2... Köp bort :D

2011-03-09 @ 08:04:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0