Skyffla bort snö i det blåsiga vädret

Usch vad det blåser där ute! Steg upp lite tidigare idag för jag orkade inte ligga och höra på uthusdörren som slog i hela tiden. Då jag var in i huset så trodde jag att det var Molly som krafsade uppe på vinden, men ljudet kom från köksfläkten. Var vinden som gjorde att det skallrade i den!

Idag blir det nattjobb, ganska skönt faktiskt att fara och jobba lite. Ja så känns det just nu. Men sist och slutligen är det ju nog allra skönast att vara hemma :) Hur hälsosamt är det egentligen att jobba natt har jag länge funderat över. Ja då har vi förstås nog det bättre än de som behöver vaka, men iallafall så blir det ju ingen ordentlig nattsömn. Jag vet att jag INTE skulle klara av att vaka, så får väl vara glad så länge vi har det systemet vi har.

Tänker inte fara till gymmet idag. Ska gå ut och gymma lite istället. Ska skyffla bort snö bakom uthuset. Ja och så borde jag se hur det ser ut vid huset på sidan mot vägen om det behöver skyfflas bort där också. Skyfflade bort en hel del här framme på huset igår, får hoppas inte vindskivorna tagit stryk då det varit snö uppefter dem. Man såg nog var snön hade varit på vindskivorna så hoppas de inte dragit i sig fukt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0