Badrumsskåp

Var till Puustelli idag och planerade våra badrumsskåp. Det blir ju inte så många skåp, men nån förvaring ska vi ju nog ha! Vi vill ha likadanna skåpluckor som i köket så vi hade ju inget alternativ än att fara och beställa från Puustelli då. Har inte jämfört och sett vad det skulle ha kostat att köpa någon annanstans ifrån, men vi visste ju vad vi ville ha. Kan dock tycka att priset var lite i överkanten, men då har vi ju inte de billigaste skåpluckorna heller. Men vi har inte de dyraste heller då de inte är äkta trä.


Ungefär så här blir det. Wc-byttan kommer precis brevid tvättmaskinen till höger. Jag vill dock inte ha ett hål där under skåpet, får se om man kan sätta nån skiva dit. Badrumsplaneraren sa att det måste vara öppet under, men man kan ju lägga en skiva dit som man lätt kan ta bort om så behövs...Får se hur det ser ut sen på plats...


Det ska också komma tre stycken skåp uppe i taket där man kommer in i badrummet. Eftersom det är en trång passage så ryms det inga skåp under om man ska kunna gå in i badrummet. Skåpen blir 33cm djupa, inte 60cm som de vid tvättmaskinen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0