Bostadsmässa i Kokkola

Dagen har spenderats på bostadsmässan i Kokkola. Var perfekt väder 23 grader och lite blåsigt, alltså inte för varmt som förra året då det var över 30 grader då vi var på bostadsmässan i Kuopio. Fanns nog en del att se, men som väntat var det mesta nog lite för modernt för min smak, men lite idéer fick man nog.

Här är lite bilder på det som jag tyckte var fint (eller fult). Har fotat med telefonen så därför är de inte så bra kvalitet på fotona, men värre kunde det ha varit :). Vill ha en ny kamera nuuuu!











Ett fult hus!








'









Mitt favorit hus. Fast finare skulle det ha varit om de satt in "riktiga" fönster med riktiga spröjs.



Kakel som ser ut som äkta pärlspont av trä. Skulle ha passat bra i badrummet...





Var en bra dag, men om det var värt 19€, som inträdet var, vet jag inte. Maten var också relativt dyr. Som tur slapp vi betala för parkeringen då vi parkerade på sidan om området, dock fick vi gå 1,5 km, men då sparade vi ju in 10€ som parkeringen skulle ha kostat. Men nog tror jag vi far på nästa års bostadsmässa också, alltid roligt att se andras hem.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej!



Vilken bra blogg! Blev supernyfiken på badrummet med kakel som ser som ut pärlspont; var tog du det fotot? Mvh Madeleine

2012-02-25 @ 23:17:32
Postat av: Caroline

Tack! Fotot med "pärlspont" i badrummet tog jag på bostadsmässan i Kokkola juli 2011. Skulle själv ha velat ha den sortens kakel, men det kostade aldeles för mycket (minns ej hur mycket men nog för mycket) :)

2012-02-26 @ 15:51:15
Postat av: Ulrika

Hej!
Tittade på dina bilder från mässan i Kokkola. Kaklet som såg ut som pärlspont var ju underbart. Kommer du ihåg vilken firma som gjorde det?
Ulrika

Svar: Hej! Jo visst var det. Nej tyvärr kommer jag inte ihåg vilken firma, bara att det var dyrt! :)
Caroline

2015-04-10 @ 20:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0