Nästan semester

Tänkte om jag skulle fara på Zumba idag...men nja...tror inte det. Har tröttnat på det. Speciellt då det bara är den ena o samma som drar zumba på onsdags förmiddagarna. Man blir inte helst svettig på den zumban. Det var bättre förr! Så nu får jag se om jag far via gymmet senare på eftermiddagen, måste ändå fara o handla för nån har druckit upp mjölken och då köpte jag 3 liter i förrgår...
'
SÅÅ skönt att vara ledig nu till måndags eftermiddag! Känns nästan som lite semester...men det skulle inte skada med några månaders semester nu heller...men får väl vänta till sommaren...Har ju vintersemester vecka 7, men e ju nog ganska fisit med bara 1 vecka. Borde få fler semesterdagar så man skulle kunna ta flera veckor ledigt på vintern också, inte offrar jag mina 23 semesterdagar på sommaren och tar längre semester på vintern heller (brukar spara 5 dar till vintern). Man borde ha 38 semesterdar istället för 28! Ja, eller 50 skulle ju också passa bra! :)

Kommentarer
Postat av: Malena

Du ska höra av dig till högre ort (riksdagen) med ditt förslag om mer semesterdagar!:) Jag tror att många håller med med. Fast kanske inte politikerna som tycker att vi ska jobba till 68 år)

2011-01-06 @ 12:14:56
Postat av: Caroline

Jo, borde göra det! Tror nog många skulle tycka samma sak jo, fler semesterdagar. Om man skulle ha betydligt fler semesterdagar KANSKE man dessutom skulle orka jobba till 68! :)

2011-01-06 @ 16:51:28
URL: http://voitbygirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0