Drömmen om sommaren

Är ledig 2 dagar nu igen :) Skönt! Men vet inte vad jag ska hitta på. Vill att det ska bli sommar och varmt nu så jag skulle få börja måla om alla möbler :) Det ska bli vitt VITT! T.ex. sängborden (som jag gjort) tänker jag måla vita, tv bordet ska bli vitt, samt skänken som vi har mikron på ska också målas. Sedan finns det massor med fler möbler på vinden som behöver se mer än lite målarfärg, så de är ett projekt i sig.


Tycker inte om den nuvarande färgen!


Tv bordet (som Johnny lagat) ska också målas om det ska komma in i huset. Tycker om det då det är så mycket förvaringsmöjligheter och så ryms digibox,video/dvd samt playstation under. Vi kan inte heller köpa nåt nytt och större bord för då ryms det inte brevid spisen i vardagsrummet.


Den här skänken/skåpet tycker jag mycket om. Köpt på auktion för ett flertal år sedan för en billig peng. Har länge funderat om jag ska måla om det eller inte, men det ska nog bli vitt. Beslagen behåller jag. Vet inte ännu var i huset den ska stå, men säkert hittar jag väl nåt ställe.

Om huset var färdigt nu så skulle jag kunna måla här i föjset, men det går ju inte riktigt nu så man bor här. Så det blir väl att VÄNTA flera långa månader innan jag kan förverkliga mina planer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0