10 %

Johnny hade talat med dörrtillverkarna, alltså SKAALA, och krävt rabatt för att vi fick vänta så länge på dörrarna. 10 % skulle de dra av på räkningen, så det tycker jag ändå var ganska bra. Vi fick ju ungefär 3 innerdörrar gratis då :)

Om vi inte skulle ha fått nån ersättning skulle jag nog ha sagt åt alla jag känner att därifrån ska man inte ta dörrar, men nu blev det ju inte så. Men om vi skulle ha haft bråttom att flytta in i huset så skulle 3 månader nog ha varit för lång väntetid på dörrarna!

Men! Balkongdörren var ju nog INTE med sådant fönsterglas som vi beställt! Vi beställde klarglas på både terass och balkongdörren. Terassdörren har klarglas, men inte balkongdörren, då man ser ut genom den ser man suddigt. Så helst skulle jag ju ha bytt ut den, men det är nu som det är nu då den redan är insatt. Dessutom skulle jag nog hellre ha haft klarglas på balkongdörren och suddigare glas på terassdörren, men de går inte heller att byta för vi har olika sorters låssystem på dörrarna, vanligt balkonghantag på balkongdörren och vanligt ytterdörrhantad på terassdörren.


Balkongdörren


Terassdörren


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0