Tandläkaren och massör

Måste säga att det var en trevlig och intressant filmkväll jag var på till Västervik bystuga igår! Filmen visade Västervik by under 70-talet samt människor som levde där då. Mest intressant var ju att se gamla mommo och moffa (som jag aldrig träffat). Synd att filmen inte hade ljud! Hoppas man får köpa filmen nångång, skulle så gärna vilja ha den!

Idag blir de att fara till tandläkaren. Hoppas på att de lagar något av de 8!! hålen jag har nu då, har väntat 1 år på att få något av dem lagat, men då det tar sååå länge innan de får nåt gjort! Men sålänge det inte värker i nån tand så kan man ju vänta, betalar inte flera hundra euro för att gå till en privat tandläkare.

Efter tandläkaren så ska mamma o pappa komma efter mej och så far vi till oss en sväng. Sedan skjutsar de mig tillbaka till Smedsby då jag ska till massören. Tror det är sista gången, eller så har jag en gång till att gå där. Tror nog jag tar en paus sedan, det blir så dyrt! Har inte haft så mycket besvär med nacken nu som jag hade i våras...men man vet ju aldrig när man får det igen...men då tror jag nog att jag vill pröva på en annan massör. Visserligen är han väl nog bra, men trivs inte riktitgt där och dessutom talar han bara finska.

Trackback
RSS 2.0