Puustelli

Igår var ju en gubbe från Puustelli hit och mätte köket. Egentligen var det en annan som vi talat med på Puustelli och som gjort upp ritningen, men hon är sjukledig så en annan fick ta över. Får se nu hur köket egentligen ser ut då det kommer sedan. Vi bestämde leverans vecka 2, så får se då...Det är alla små detaljer som jag oroar mig över, t.ex. profil-listen övanför skåpen under taket, den vill jag ska gå ända upp till taket, men se nej det går inte?!? Ovanpå den måste ännu en täcklist komma och den är rak...ja jag förstår inte....hoppas nån annan gör det, återstår att se sen hur det faktiskt ser ut! Tycker det är svårt att veta hur det kommer att se ut i verkligheten bara genom att titta på ett papper!


Ritning. Köket sett från vardagsrummet. Bänkskivorna ska vara mörk (ek?), men sidorna på skåpen ska vara vita o inte bruna som de är på ritningen.


Bänkskivorna ska vi köpa nån annanstans ifrån, vet inte varifrån ännu. De var jätte dyra vid Puustelli så de rekommenderade oss att köpa av nån annan. Väggen/bardisken måste vi bygga själva. Alla handtag ska vi också köpa nån annanstans. Nog för att de hade hur många som helst att välja mellan vid Puustelli, men inga som föll oss i smaken!



Köket sett ifrån matplatsen. Skåpet här närmast på bilden ska vara ett vitrinskåp o ha glasdörrar (inte som det ser ut här på bilden alltså).


Huvudsaken köket blir vitt så är det bra (förutom bänkskivorna då). Skulle ju vara bedrövligt om de levererade ett BRUNT kök! Nej, vitt, vitt ska det vara!

Trackback
RSS 2.0